Mitől lehet a 7 éves kislányomnak 2napja hasmenése?
Figyelt kérdés
Nincs semmi komoly baja,jó a közérzete,virgonc stb.. De tegnap elött volt egyszer hasmenése,de nem mondhatom hogy sok,fosikázott egy picit. Aztán megint semmi,de tegnap újra. De hozzá teszem,jól van. Ma nem volt semmi,de most este mondta hogy fáj a hasa,simiztem picit neki és el is aludt. Holnap mindenképp elviszem dokihoz,de szerintetek mi lehet vele? Elrontotta volna a gyomrát,vagy vírus? Nem tudom.2009. ápr. 28. 21:56
1/1 anonim válasza:
csak elronthatta a gyomrát. Ha fájlalta egy picit a pociját akkor én csak erre tudok gyanakodni. Nem hinném hogy vírusos megbetegedés. De szerintem már elvitted orvoshoz és ő többet tudott mondani nektek.
Remélem jól van a kislányod
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!