Ez mitől lehet? Szorongásom van így nagyon félek nehogy valami baj legyen :S
Szóval az a probléma hogy ott az ágyék tájékán (pontosabban köldök alatti rész) fáj. Önmagába nem csak ha kicsit is benyomom akkor igen. Ez természetes vagy baj van?:S
Mert a betegség amitől félek (mind1 miaz....nem szeretném elmondani) annál azt olvastam hogy serdülő korban (17 éves vagyok) máj fájdalommal jár. Ez oké de mivel a máj nem tud fájni mivel alig van benne ideg így (legjobb tudomásom szerint) a körülötte lévő szervek produkálják helyette a fájdalmat : lép, epe.
Olvastam hogy pl epe az hullámszerű, nem erős, és akárhová kisugározhat. Nekem vannak ilyenjeim annyira félek...:S
Legalábbis nem tudom hogy ez tényleg az-e vagy a szorongás produkálja....
Mert ha a szorongás fájdalmat produkál az biztos nem ott v an ahol én olvastam h pl ha féáj picit az epe akk itt meg ott fáj...:S
Nagyon félek, de nem akarom kiröhögtetni magam az orvosnál....
Így először véleményeket szeretnék kérni, tapasztalatokat (de NEM bunkó stílusban)
Mitől lehet?:S
A szorongasodnak az okat kellene kideriteni, mivel ha a betegsegektol felsz, akkor megis tudod teremteni azt, mint jelenleg is, hiszen mar olvasol tunetet, es keresed a fajdalmat, hiszen ha nem nyomkodnad, akkor nem fajna pl.
A szorongastol kell megszabadulnod, es ne olvass betegseg tunet leirasokat!
A szorongás nagyon változatos tüneteket, fájdalmakat tud produkálni, úgyhogy csak szakember tudja megmondani (kivizsgálás és tapasztalat alapján), hogy pszichés eredetű-e a panasz, vagy van fizikai alapja.
Olvasgatni meg azért nem kellene, mert ha valakinek hajlama van a hipochondriára, akkor beképzeli magának a tüneteket, és tényleg érzi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!