Most akkor én milyen kezes vagyok?
Én is 100%-ig u.e.
Biztos nincs semmi gondod?
Nekem vannak gondjaim, és szerintem többek között emiatt.
Egy job kezes melyikkle csinálja ezeket? Légyszi válaszoljatok!
Seprés közben melyik kezed van fentebb a seprűnyélen?
Amikor homokot lapátolsz, melyik kezed van fentebb a lapátnyélen?
Amikor egy befőttesüveget nyitsz ki, melyik kezeddel csavarod le az üveg kupakját?
Melyik irányból teszed rá a lakatot, pl az ajtóra?
Egyébként szerintem az, hogy ki, milyen kezed a megszokástól is függ. Ez az én elméletem. Ennek igazolására, amikor elkezdtem dohányozni, mindig a bal kezemben fogtam a cigarettát, egy idő után, amikor nem is figyeltem oda, már alapból mindig bal kézzel fogtam, és a jobb kezemben kényelmetlen volt. Biztosan van mindenkiben egy kis alap hajlam is valamelyik felé, de sokat számít, hogy kis korodban abba adták te meg azzal csináltad. (pl.anyukám bal kezes, de a tanár jobb kézzel eröltettea suliban, így mindkét kezével tud, a jobb gyorsabb, a bal szebb.)
2 pontot értem el :) tényleg balkezes vagyok :)
a lapátos kérdésnél, amelyik kezed fentebb van, azzal irányítod a lapátot, seprűt, kapát, stb., ezért ha a bal van fentebb, balkezes, ha jobb, akkor jobb. de ez csak attól függ, hogyan láttad a szüleidtől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!