Most akkor én milyen kezes vagyok?
Különben az tényleg okozhat gondokat, ha valaki írásban-rajzolásban kétkezes. Legalábbis azt mondják, hogy később zavarok léphetnek fel.
Egyébként ez megszokás kérdése, én is balkezes vagyok, de van egy csomó olyan dolog, amit jobbkézzel tanultam meg, mert jobb kézzel tanították, mint pl. horgolás, olló használata... Szerintem erre azt lehet mondani, hogy írásban balkezes vagy, a többiben meg jobb.
Én is megcsináltam a tesztet, nagyon sok balkéz válaszom volt, és kevés jobb, de azt írta, hogy enyhén balkezes hajlamú vagyok, szóval szerintem a teszt sem egészen mond igazat, mert nagyon a jobbkezesek fele orientálódik.
Különben az, hogy valaki valamit bal vagy jobb kézzel csinál, az csak szokás kérdése. Szóval bármit megtanulhatsz a másik kezeddel is, ha sokat gyakorolsz.
Szerintem meg szerencsés vagy :DD
Én iszonyúan szeretnék kétkezes lenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!