Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most akkor én milyen kezes...

Most akkor én milyen kezes vagyok?

Figyelt kérdés
Bal kézzel írok, de szinte minden mást jobb kézzel csinálok, nincs szükségem semmilyen balkezest segítő eszközre (pl.: olló, ceruza, toll). Csináltam egy tesztet ahol van 18 kérdés és pontokat ad rá... az jött ki, hogy jobb kezes vagyok, de a kéz összekulcsolós teszten viszont bal.
2011. okt. 2. 15:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
két kezes sokan vannak így .
2011. okt. 2. 15:41
 2/14 anonim válasza:
Az én lányom is kétkezes, de ő írás, rajzolás közben is váltogatja. Ezért most fejlesztőfoglakozásra küldik, amit én nem nagyon akarok, engem nem zavar, de azt mondják, neki nagyon fontos, hogy eldőljön, melyik keze a domináns. Neked okozott a kétkezességed bármilyen problémát a tanulásban? Megírnád, hol van ez a teszt, megcsinálnám én is vele.
2011. okt. 2. 15:44
 3/14 A kérdező kommentje:
[link] Itt a teszt, de akkor se vagyok balkezes ha jobbal nem tudok egyáltalán írni se rajzolni?
2011. okt. 2. 15:48
 4/14 anonim ***** válasza:
két balkezes vagy tesó
2011. okt. 2. 15:48
 5/14 Doruss ***** válasza:

Különben az tényleg okozhat gondokat, ha valaki írásban-rajzolásban kétkezes. Legalábbis azt mondják, hogy később zavarok léphetnek fel.

Egyébként ez megszokás kérdése, én is balkezes vagyok, de van egy csomó olyan dolog, amit jobbkézzel tanultam meg, mert jobb kézzel tanították, mint pl. horgolás, olló használata... Szerintem erre azt lehet mondani, hogy írásban balkezes vagy, a többiben meg jobb.

2011. okt. 2. 15:49
 6/14 A kérdező kommentje:
De amúgy gond nélkül meg tudok mindent csinálni bal kézzel is, amit amúgy jobb kézzel szoktam. Fociban is jobb lábamat szoktam használni, de egyszer kipróbáltam a bal lábamat és 2 perc gyakorlás után ugyan olyan ügyesen tudtam rúgni, mint a másikkal.
2011. okt. 2. 15:50
 7/14 A kérdező kommentje:
és idáig még semmi gondom nem volt az miatt, hogy hogy írok eszek stb. Tanulásban sem, sehol.
2011. okt. 2. 15:54
 8/14 Doruss ***** válasza:

Én is megcsináltam a tesztet, nagyon sok balkéz válaszom volt, és kevés jobb, de azt írta, hogy enyhén balkezes hajlamú vagyok, szóval szerintem a teszt sem egészen mond igazat, mert nagyon a jobbkezesek fele orientálódik.

Különben az, hogy valaki valamit bal vagy jobb kézzel csinál, az csak szokás kérdése. Szóval bármit megtanulhatsz a másik kezeddel is, ha sokat gyakorolsz.

2011. okt. 2. 15:56
 9/14 anonim válasza:

Szerintem meg szerencsés vagy :DD

Én iszonyúan szeretnék kétkezes lenni....

2011. okt. 2. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:
A teszt alapján jobbkezes vagyok. Az íráson és rajzoláson kívül semmit nem csinálok bal kézzel (van, ami mind a kettővel megy), mégis balkezesnek mondom magam.
2011. okt. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!