Kinkek volt már condylomája?
Figyelt kérdés
segítségeteket szeretném kérni akinek volt már condylomája!elmúlt ? meddig tartott nálatak, és teljesen eltüntek a szemölcsök ? nálam most csütörtökön diagnosztizálták és nagyon félek segítsetek kérlek ! 16 /L2011. okt. 1. 21:03
1/3 anonim válasza:
Nekem nemrég szedtek le egy ilyen szemölcsöt, szerencsére nincs több, ez is pici volt. Azt mondta az orvos, nincs más teendőm ezzel, de azért figyelgessem, hátha kiújul. De remélem, nem fog.
2/3 anonim válasza:
Erősítsd az immunrendszeredet. dr Lenkei vitaminokat szedünk 8 éve, és teljesen rendbe jöttünk.
3/3 A kérdező kommentje:
Én most ecsetelőt kaptam rá és 1 hónap múlva kontrol ,
kedves utolsó : neked mennyi szemölcsöd volt köröbelül? és ezt a vitamint lehet vény nélkül kapni ... Vagy ha szépen megkérnélek írnál nekem privátot mert nagyon félek ettől az egésztől : (
2011. okt. 4. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!