Néha a szívemnél szúrást érzek, lehet a stressztől? Mit csináljak, ha szúr? 14/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 13:06
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is a stressztől volt és az orvosom azt tanácsolta, hogy járjak el esténként futni valamint, hogy igyak Magnézium pezsgő tablettát. Nekem tényleg segített. Ha nem segítene, akkor menjetek el anyukáddal orvoshoz!
2/5 anonim válasza:
A sziveddel ne jàtszàl, ha szùr,tessék elmenni orvoshoz.(kardiologiàra)
3/5 A kérdező kommentje:
Orvoshoz elmenni egyenlőre nem szeretnénk, mert nem vagyok teljesen biztos benne.
Elsőnek köszönöm!
2011. szept. 28. 13:50
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is a szíved szúr, hanem valami levegőbeszorulás keres helyet magának.
Amikor érzed, engedj a csuklódra hidegvizet pár másodpercig, hogy a vér lehülve érje el a szíved tájékát.
Ezt mindíg csinálhatod, még akkor is ha elfáradsz egy kissé.
De figyelj oda, mert a szívvel nem jó lacafacázni.
Különben ha a szíveddel lenne baj, akkor lészomjad lenne először is.
üdv.
5/5 A kérdező kommentje:
Fél éve van kb. ennyi ideje lehet levegőbeszorulás?
2011. szept. 28. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!