Mi az oka a hangos bélműködésnek?
Eléggé zavaró és ciki amikor társaságban, - főleg az ebédlőasztalnál - idióta korgó hangokat hallatnak a beleim.
Nem érzek semmit, nem haspuffadás vagy szélgörcs, ilyenkor nincs székelési ingerem, egyszerűen csak "morognak" a beleim.
Mi lehet ennek az oka?
Esetleg helytelen táplálkozás?
Nem iszok szénsavas üdítőket, csak bubimentes vizet, igyekszem rendszeresen enni könnyű, egészséges ételeket, sok gyümölcsöt stb.
Van hogy a vacsora kiadósabbra sikerül és mellé megiszom 1 sört, de nem vagyok elhízva úgy érzem. (160 cm, 48 kiló)
21/N
kedves utolsó!
hát te nem egészen vagy tisztában miket mondasz.. nem mindenki hízásra hajlamos ám, valaki akármennyit ehet, nem hízik. vagy te erről még nem hallottál? nem vagyok fáradékony, nyugtalan, mellem is és fenekem is van, és bár vékony vagyok, nem vagyok egy csontvázkollekció, mert gondolom az adatok alapján ezt hiszed. :D én amúgy örököltem, sokan ilyenek a családból hogy akármennyit esznek, nem híznak. :) persze, jöhetne még vagy 5 kg, én is szeretném, de azért így sem nézek ki úgy, mint egy anorexiás. szerintem pont jó. nem vagyok egy magas sem, lehet még ennél is alacsonyabb vagyok, nem tudom pontosan.
Lepontozták, bár lehet igazság abban amit mond.
Én arra gondolok, hogy valami esetleg hiányzik az étrendből, és ezért "veti rá" magát mindenre a testetek. Hogy ez mi lehet, azt csak a táplálkozásotok részletes ismeretében lehet megmondani.
Ha nincs ilyen, esetleg prebiotikummal érdemes próbálkozni, hátha a megerősödött bélflóra nyugodtabb is lesz, hosszú távon. A kúra alatt ez csak rosszabb lesz, előre szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!