Ma lefeküdtem és néztem a tv-t egyszer csak elkezdett remegni az egész testem...Miért és mitől volt ez?
Ijesztő helyzet lehetett. Sok oka lehetséges. Ha magas lázad lett volna, gondolom észlelted volna, mert a tünet nagyon hasonlatos a lázgörcshöz. Felnőtteknél is előfordul, mert mindenkinek van lázküszöbe, de az a 39,5- 40 felé tendál.
ha nem volt ilyen magas lázad akkor okozhatta:
anyagcserezavar,
szélsőséges vérnyomásingadozás,
cukoranomália,
stressz,
elektrolitzavar, illetve masszív kezdődő influenza.
Lehetett izomgörcs is szimplán.
Egyértelműen szakorvosi diagnózis tudja csak beazonosítani.
Úgyhogy azt javaslom még mielőtt megismétlődne, keresd fel haladéktalanul a háziorvosodat, mert igencsak hasznos lenne egy vérvétel!!
13 éves vagyok és még sosem volt ijen ésés lázas se voltam...
Orvoshoz meg nem megyek mer nagyon fáj a vesém és azt észrevenné és nem akarom..
de a vesém már régóta fáj és most egy kicsit jobb lett...
am meg ha epilepsziás lennék akkor már korábban is lettek volna ijen tüneteim nem? mer izé a nagybátyám epilepsziás DE csak egy autóbaleset után lett az és nekem nem volt ijen élményem :o
Jobb, ha nem vitatkozol. De a legfontosabb, hogy erről a problémáról az orvos előtt elsősorban a szüleid tudjanak, de azonnal.
A veseproblémák nagyon sok problémát okozhatnak.
Ez akkor valószínűleg egy eclampsia ( rángógörcs roham) volt.
Itt most nagyon fontos a vérnyomás és a vizeleted vizsgálata is a fehérjeháztartásod miatt.
Ne légy konok!! Szülők, aztán irány az orvos! Ez nem játék!
Olyan nincs!!
Nem bántanak butus, segítenek.
Mint ahogy mis is próbálunk, mert ehhez a fórumhoz fordultál segítségért.
Most megmutathatod, hogy milyen bátor és okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!