Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől foltosodhatott be a...

Mitől foltosodhatott be a kezem és ez veszélyes-e?

Figyelt kérdés
Picit több, mint egy hete egy hányásos vírus miatt kórházba kerültem. Vért vettek a kézfejemből, ami pár nap után bezöldült. Tegnap észrevettem, hogy a zöld rész alatt (ott nincs tűszúrás nyom, oda nem szúrták be a tűt) egy barnás, halvány folt is lett a kezemen. Ma reggelre a zöld rész is bebarnásodott egy picit és az egész erősebben látszódik. Ez mitől lehet és veszélyes-e, illetve lehet-e tenni ellene valamit?
2009. ápr. 25. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
ez természetes a tü miatt, el fog múlni pihentesd és borogasd vizes ruhával
2009. ápr. 25. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
újra elsö vagyok ha ez megnyugtat nekem az egész karom befoltosodott egy mütét utáni infuziotól a csuklómtól a vállamig volt lila kék zöld barna sárga borogattam pihentettem. kb 4-8 nap alatt elmúlik attól függ
2009. ápr. 25. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen akkor megnyugodtam :)
2009. ápr. 25. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!