Mi történik ha egyszerre 6 db 0,5 mg-s Rivotrilt veszek be?
Azonnal orvoshoz kell fordulnod. Vagy a kórházba menni.Májkárosodás, vesekárosodás.Idegrendszeri problémák.
Később megvonási tünetek.
A Rivotril mellékhatásként depressziót válthat ki. Ha vágyat érzel magadnak ártani, keresd fel azt az orvost, aki felírta, mert lehet, hogy cserélni kell, vagy változtatni az adagot.
Ez attol is fugg,h Te mennyire vagy ehez a nyugtatohoz hozzaszokva,de szeritnem ha nem szedted eddig akkor ne is probalkozz vele,nekem egy ismerosom szedte es volt,h ivott is ra,de nagy szerencseje van,h meg mindig kozottunk van,de hozzateszem,h O evek ota szedi orvosi ellenorzes melett,de persze gondolom az orvosnak nem mondta,h szokott ra inni is.
Szerintem ne vegyel be 1 db-ot sem anelkul,h orvossal ne beszeltel vna rola.
Hali!
Jaj, hát nem történik semmi...Alszol egy jót,vagy ha napközben veszed be kóvályogsz tőle!!!!
Viszont az ilyen rápiálásos témák már a magad ellen fordulásos témákhoz tartoznak,vigyátni kell mert csak több nap alatt ürül ki a szervezetből,2 hétig ne szedd ha inni akarsz(úgy értem nagyobb mennyiségben inni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!