Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS. PENÉSZES kenyeret ETTEM....

SOS. PENÉSZES kenyeret ETTEM. Mi fog történni? Mi a teendő? Veszélyes?

Figyelt kérdés
Elég savanyú szaga volt a kenyérnek, ecetszagú volt, de gondoltam biztos nincs baja, hiszen ma vettem. Ezek előtt még nem vettem ilyen kenyeret, azt hittem ez ilyen. Megettem 2 szeletet, és utána vettem észre, hogy az oldalán ott a fehér penészréteg.
2011. szept. 21. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

képet!!

szerintem is liszt

a grahemes kenyérnek van egy fura íze, az összes csomagolt tartósítószeres kenyérnek meg fura szaga van...

2011. szept. 21. 14:58
 12/16 anonim válasza:
100%
Egyszer egyik exem megevett 2 penészes kenyérből csinált szendvicset,érezte,hogy savanyú,de azt hitte a szerencsétlen,hogy az uborkától..fosott is utána egész nap xD de más baja nem lett...
2011. szept. 21. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy melegen csomagolták el és a lecsapódott pára miatt penészesedett be, vagy szimplán a rossz tárolás miatt. Szóval a szavidö nem garancia. Bajod nem lesz, de a többit ne edd meg.
2011. szept. 21. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb távon lehet belőle bajod, mert terheli a májat és árthat neki.

Ha rendszeresen eszel vagy hosszabb ideig akkor veszélyes, ha véletlenül egyszer kétszer kis mennyiséget akkor nem valószínű, csak ha eleve volt valami komoly bajod.

2013. jún. 8. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi bajod, fiam is evett nemrégiben 2 szelet tönköly kenyeret (szeletelt,csomagolt volt), utána vette csak észre, hogy a zacsiban maradtak penészesek, nem lett baja.

Azóta nagyon megnézem mit veszek, mert vettem már penészes sajtot és kenyeret is, a szavatossági idejük csak később járt volna le, de valószínű az ilyen csomagolt áruk néha bepenészednek.

2013. jún. 8. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap én is ettem penészes zsemlét (korábban beleharaptam, de nem volt időm megenni. A kis sunyi a zsemle közepén jelent meg, a harapás szélénél)

Fél napig fostam, és egy kicsit fájt a hasam, de ma kutya bajom se volt

2013. okt. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!