Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy gramm fű az sok? Milyen...

Egy gramm fű az sok? Milyen hatásai vannak?

Figyelt kérdés

üdv, szereztem egy gramm füvet az elmúlt napokban és kiváncsi vagyok hogy milyen pozitív vagy negatív hatásokat észlelhetek mikor elszívom? rá szokni nem fogok mert nincsen többre pénzem és csak kipróbálásnak vettem, és elhatároztam magamban, hogy ha elszívtam akkor többet nem mert én így döntöttem és ebben biztos vagyok.

na szóval milyen egészségügyi hatásai vannak hogyha ezt az 1g-t elszívom lassacskán mondjuk egy hét alatt? (nem füvescigiből szívom hanem fapipából.)

2011. szept. 18. 21:50
 1/2 anonim válasza:
1 g fűtől semmi utóhatást nem fogsz tapasztalni és az nem sok én naponta tolok el annyit:P szóval ne szokj rá! többet ne szívj! ne is gondolj rá többet! mert ha ezt megteszed függő leszel nem vicc. jó nem rögtön de pár év alatt igen szóval inkább nyírjál füvet ne szívd!:)
2011. szept. 18. 22:01
 2/2 anonim válasza:
Szerintem úgy semmi...én egyszer beleszívtam egy keresztjointba, így nem vagyok nagyon tapasztalt. Ha egyszerre elszívod akkor szerintem lehetséges hogy kicsit halucinálj tőle. Amúgy gyógyászati célokra is használható. A rákos sejtekkel rendelkezőknek írják ki, mint fájdalomcsillapító. Szia
2011. szept. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!