11/16 anonim válasza:
Igen. Két hete (szept. 19.) egy iskolai foci rendezvényen a jobb lábamat sajnos csúnyán eltalálták. Kettős sípcsonttörés lett vége. 8 hét fekvőgipsz és várhatóan további 2-4 hónap kihagyás. (Ami után várhatóan január 10. - március 7. közé focizhatok újra.)
13 éves vagyok.
12/16 A kérdező kommentje:
Szia Zsolt!
Nagyon sajnálom, ami veled történt, nagyon rossz lehet most neked. Mielőbbi jobbulást kívánok! És kitartást s gipszes heteidhez!
2012. okt. 6. 18:53
13/16 anonim válasza:
Kezem eltört, csuklóm eltört, kisújjam zúzódásba lett.
14/16 anonim válasza:
A kösz a jókívánságodat!
Neked mid van/volt eltörve?
F/L hány éves vagy?
(Én 13)
15/16 anonim válasza:
Szia! Igen! Autóbaleset frontális. Egyszerre mind2 lábam ( mind2 térdnél csak a jobb lábamat 3 nappal később vették észre h eltört)+ bal kezem kicsavarodott. De joo reg volt lassan 3 éve dec. 11 lesz. L/13 :)
16/16 anonim válasza:
Igen!
Szeptember elején a bal bokámon szenvedtem kettős törést, ami azt jelenti, hogy mind a külbokám mind a belbokám eltört. Nekem összesen 9 hétig volt gipszben a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!