Ki volt már ZUMBA órán?
Milyen élményekkel távozott jó/rossz
...stb valamit mondj róla :D am ez ilyen se nem tánc se nem fitnesz dolog???
Nyár végére egy párszor elmentem, aztán jött az iskola, azóta nem jut rá időm, pedig szívesen járnék. Hát megizzaszt, ugrálunk, sokat, meg eleinte sokszor csak néztem, mert még nem ismertem a koreográfiákat, de a harmadik-negyedik alkalomra már egész magabiztosan ráztam a seggem.. :D
Amolyan táncos elemekkel átszőtt aerobic, vagyis vanbenne itt-ott egykis csípőmozgás, meg olyan részek, amit nem tudsz azzal magyarázni, hogy ez most valamit megmozgat, meg igenis jó valamire, azon kívül, hogy jól néz ki.. :d De kinek hogy ízlik. Van aki csak szigorúan a mozdulatok magvazatát utánozza le, aki meg megérzi a ritmust, az "táncol".. :D
Ha jártam volna eleget, énis tanúsítanám, de többek állítják hogy valami 10 alkalom után már látták, hogy csípőt-derekat formál. Végülis egy órán keresztül mozogsz folyamatosan (pár perces szünetekkel), a végén meg van egy hosszú zsírégető, ami megterhelőbb, mint az összes többi előző "tánc". És nem hosszú az az egy óra. Elrepül.
Ez első hozzászóló jól írja, kb. nekem 10 óra után tényleg jött már eredmény derékra.
Nagyon jó élményekkel távoztam az első óráról, az oktatóm kedves volt, a csapat is kifejezetten! :) Nem röhögtek ki ha valamit elszúrtam. És hát a mozgás. Tény, hogy nem szeretek sportolni, szenvedtem, hogy legyen olyan sport végre, amit szeretek. Egyszer kipróbáltam, már is órára szerettem volna menni. Apa találta nekem Kovár Annamáriát munkahelyen keresztül, azóta ő hozzá járok, és sokkal rosszabb elmenni mint odamenni :( Amúgy erősen tánc, és ebben tényleg csak az 1. válaszolót ismételgetném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!