A jobb oldalam sokkal hájasabb, mint a bal. Lehet tenni valamit ellene?
Én alapból elég aszimmetrikus vagyok, a jobb oldali izmaim erősebbek, mint a bal, hiába próbálom nem igazán tudom egyensúlyba hozni őket. Azonban az jobban zavar, hogy a jobb oldalam sokkal hájasabb. Most képet nem teszek fel, de kb úgy képzeljétek el, mintha két fél képből összeraknál egyet, csak úgy hogy a jobboldali az plusz 2 kilóval nehezebb.
Most egyébként van is rajtam rendesen felesleg, tehát most feltűnőbb, de amikor nem volt rajtam, akkor is a bal oldalam teljesen le volt szálkásodva, míg a jobb oldalon a kockák is alig látszottak a hasamon :D.
A lényeg, hogy ez ellen lehet valamit tenni, hogy ne legyen hájasabb a jobb felem v ez genetika, el kell fogadni?
Köszi, hogy végigolvastad!
22f
az emberi test nem teljesen szimmetrikus
pl hasonlítsd össze a két lábad, füled - mindenkinél így van
Szerintem ez genetika, és el kell fogadnod.
Nekem is sok - látható - eltérés van a testem két felén, de ez van, csinálni úgysem tudok vele semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!