Nem tudok felébredni, miért?
Ha beállítom a rádiot hogy ébresszen fel akkor mindig kikapcsolom ugy hogy reggel nem emlékszem hogy kikapcsoltam.
Olyat csináltam multkor hogy kb.2-3 méterre raktam a rádiot és be volt állítva az ébresztő, 3 orával később keltem a tervezettnél és a rádiot az ágyamban találtam kikapcsolva.
Mégis mi a fenét csináljak hogy feltudjak ébredni?
detto :DD
még itthon voltam, állandóan így jártam, elterveztem h felkelek pl 6-7kor, beállítottam a telefonom, majd mikor csörgött lenyomtam... ez nem volt probléma, csak akkor mikor vizsgáznom kellett menni, és alap volt a hajnal 4 órai kelés, és hát... volt h reflex szerűen lenyomtam, és elkéstem az órámról v vizsgámról...
én ezen úgy változtattam, h tudatosítottam magamban minden este, lefekvés előtt h reggel koránkelés, és így rögzült bennem, elterveztem a másnapom, és feltudtam kelni. persze a telót eltettem azért jó messzire, h mire odaértem addigra kijózanodtam
Szinten..:D
Szoba masik felebe raktam a radios orat, amirol tudni kell h jo eros sipolo hangot hallat.. muszaj voltam felkelni ra, mert eleg idegesito hangja van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!