Ugyen nem fogok tovább nőni? Vagy ha igen, mennyit kb?
Anya 154 cm körül van, apa olyan 170-175 között valahol. Én 162 cm vagyok és 15 éves. Kb. 2 éve semmit nem nőttem, ugye nem is fogok tovább nőni?
15/L
Nagyon igazad van, és becsülendő, hogy fiatal korodat meghazudtolóan bölcsen gondolkozol a témáról.
Az pedig tény, hogy a fiúk később fejezik be a növekedést, kb.23-24 éves korukig nőnek átlagban. Sőt, tehet is valamit az ügy érdekében, valamelyik komplex vitaminkészítmény szedésével. Szakember véleménye szerint a Centrum-nak van a legjobb arányú összetétele.
Kedves utolsó, köszönöm a kommentet:)
Neki a szülei és a testvére is kb. ilyen magasak vagy pár centivel nagyobbak, szóval nem valószínű,hogy nőni fog már. Én meg nagyon nem szeretném,ha bármiféle készítményt szedne, csak azért,hogy ne legyen alacsonyabb mint én. Nekem Ő így 100%-ig tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!