Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pár (sok) orvos miért nem...

Pár (sok) orvos miért nem törődik annyira a beteggel?

Figyelt kérdés
Ezt saját magamon tapasztaltam, hogy kb. leszarnak. Mindig csak felírnak valami gyógyszert, elküldenek ide-oda és kész. Pl. egy krónikus betegségem 10 év múlva "fedezték" fel, de csak azért mert már annyira erőszakos voltam, hogy vizsgáljanak, hogy hihetetlen. Mindig lerendeztek annyival, hogy szedjem ezt azt és elmúlik, meg menjek el ide oda. Most pénteken is elmentem orvoshoz, mert tüszős mandulagyulladásom van. Ezt én láttam magamnak a tükörben. Mit mondott az orvos? Nem, nincs az, pár nap alatt elmúlik. Elmentem ma is, és ma érdekes, tüszős mandulám van...
2011. aug. 29. 12:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
14:03-as:Az egészségügy tényleg *ar ma.Azt is elfogadom,hogy nagy részt meg van kötve azok keze,akik el akarják végezni az egyetemet.De élhetnének a gyanúperrel közben,hogy ez az orvoslás így nem elég.Hogy az emberek nem gyógyulnak,hacsak nem magától oldódik meg a betegségük.
2011. aug. 29. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
hát haldoklik a rendszer. én is tapasztalom, elhiheted. de azért van méh jó orvos. csak lassan nem marad, mert az összes elmegy külföldre, ahol nem kell a markát tartani, hogy normálisan megéljen. itt meg csak a hálapénzlesők maradnak.
2011. aug. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!