Pár (sok) orvos miért nem törődik annyira a beteggel?
első vagyok. én is. de nem kell neked is bunkó parasztnak lenned attól, hogy sok orvos az. de azért barátkozz azzal, amit írtam. régebben én is azt hittem, hogy majd jókedvűen fogom gyógyítani a betegeket havi 90 ezerért is, de aztán rájöttem, hogy felesleges álomvilágban élni. szeretnék majd családot, gyerekeket, normális életszínvonalat. és ez havi 90-ből nem megy. szóval nem lesz bűntudatom, ha kimegyek külföldre, ahol megbecsülik és megfizetik a munkám.
persze ha addig kitalál vmit a kormány, akkor szívesen maradok.
(bocsi, hogy hiányoznak a gyanbetűk. rossz a billentyűzetem.)
azért vannak nagyon lelkiismeretes, kedves orvosok is.
Én több ilyet ismerek és kevesebb bunkót.
Egyébként szabad orvosválasztás van. Ha nem vagy megelégedve a háziorvosoddal, vidd át máshoz a kártyád és kész.
"...okoskodó, erőszakos betegek"-én azt vettem észre,hogy a betegek inkább alázatosak mint erőszakosak,és igazán nem tehetnek róla,hogy az egymás utáni tüneti kezelésükkel rendre visszatérnek a rendelőbe.
Kínában akkor kap fizetést az orvos,ha nem térnek vissza a betegei.Nekünk ez furcsa,ott ez a megszokott.
Ugyanis ott gyógyítás folyik.
Nem a nagy reményekkel induló és igazán segíteni akaró orvos-jelölteket akarom elszomorítani,de amíg a gyógyszerfelírás az orvos válasza mindennemű kérdésre(és milyen furcsa,hogy a legtöbbször ugyanazt a gyógyszert kapod minden betegségedre,mert most éppen azért kap jutalékot az orvos)amíg kioltjuk egy időre a tünetet,és sosem az okot keressük és szüntetjük meg,addig nem fog változni sokat a helyzet.
És ha már itt tartunk,nem csoda,ha kiégnek az orvosok,ha annyi a dolguk minden alkalommal,hogy laborba küldjenek és alapból gyógyszert írjanak.
Senkinek nem furcsa,hogy az emberek nagy része életfogytig tartó gyógyszerszedésre van ítélve,hogy "életben maradjon"?Ez tényleg normális???Az emberek meg vannak félemlítve,az orvosok pedig félre vannak tájékoztatva.
Na most:Ide lőjetek! :)
szia!
Én ma voltam nőgyógyászaton, a doki megkérdezte, érzek e csomót a mellemben (???). Ennyi. Meg se nézte. Nekem kell tudni? Én nem tanultam ilyet, hogy észrevegyem... Ezért megyek szűrésre. Na mindegy. Ez egy kicsit furcsa volt.
A mandulával én is így vagyok. Állandóan antibiotikumot ír fel. 1 hete voltam megint beteg vele, már el se megyek orvoshoz. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!