Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezhet, hogy egy nő ilyen...

Létezhet, hogy egy nő ilyen könnyen szedne fel izmot, vagy rosszul csinálok valamit? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés
Januárban határoztam el, hogy életmódot fogok váltani (160cm és 61kg mellett szerettem volna leadni 8-10kg-ot, és állóképességet javítani). Elkezdtem rendszeresen biciklizni, igaz csak 15-20km-t naponta, de azt esőben-hóban is (csak akkor nem tekertem, ha jeges volt az út). Nem éheztettem magam, de csak akkor ettem ha éhes voltam, és annyit, amennyi elvette az éhségérzetet. Nem tömtem magam édességekkel sem. A napokban rááltam a mérlegre, és 65kg vagyok... Ismerősök azzal vígasztalnak, hogy a plusz súly izom lehet, de eléggé el vagyok keseredve. Mit csinálok rosszul? (26/N)
2011. aug. 24. 18:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
Kérdező, szívesen :))
2011. aug. 27. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!