Könnyű drogok. Milyen gondot okozhatnak?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a témáról? két kérdésem is lenne. Pontosabban két variáció. Amikor a másik tudja (esetleg csinálja, vagy csak tűri), és amikor a másik nem tudja. Szerintetek milyen gondot vet(het) fel?
Kérem csak azok válaszoljanak, akik voltak már ilyen helyzetben.
2011. aug. 22. 10:46
1/4 anonim válasza:
függőséget az biztos =)
amúgy egy drogoson azt veszed észre, hogy szipog, folyton folyik az orra, illetve nagyon agresszív egyes időközönként...
nekem egyik haverom volt ilyen a barátnőjével és mindketten a korházban kötöttek ki (nem tudom hogy mit, de az orrukon keresztül szívták fel a cuccot)
2/4 anonim válasza:
könnyű drogoknak nem a kávét,alkoholt..stb szoktuk nevezni?
3/4 A kérdező kommentje:
2.: nem
2011. aug. 22. 12:06
4/4 anonim válasza:
Az alkohol az egy mástéma és szerintem te sem gondoltad komolyan jogy a kávé drog. Könnyű drogok: hasis, mariuhána
Kemény drogok: kokain, kristály, meth, LSD, heroin, amfetamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!