Okozhatnak eufóriát? Folytatás lenn
Figyelt kérdés
Napok óta szinte depressziós vagyok bizonyos okok miatt és a vérnyomásom 160alá, a pulzusom pedig 100alá alig megy.Ezek összessége okozhat eufóriát??18éves fiú vagyok.2011. jan. 5. 21:52
1/3 anonim válasza:
Sajnos dettó ugyanez van velem, de én már közel vagyok az ötvenhez. Rossz közérzetet bizony okozhat, ami majdnem egyenlő az eufóriával. Orvoshoz esetleg nem akarsz menni,hiszen ez már elég magas vérnyomás.
2/3 A kérdező kommentje:
nem mert jó ez az érzés :D szomorúság helyett pörgés van, kihasználom míg lehet.
2011. jan. 5. 22:29
3/3 anonim válasza:
Most akkor depressziós vagy vagy eufórikus?? A kettő együtt bipoláris megbetegedésnél szokott jelentkezni, de bizonyos idegrendszerre ható gyógyszerek okozhatnak eufóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!