Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kiölni az ideget...

Hogyan lehet kiölni az ideget a kézből?

Figyelt kérdés
egyszer beleütöttem az ajtóba és azóta már több hónap elmúltával ugyanannyira fáj a kezem. Egyáltalán nem tudok verekedni, mert jobban fáj ha én ütök, mint más.
2009. ápr. 15. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz verekedni? :O

Amúgy nem lehet kiölni..ha semmit nem éreznél, együtt járna a bénulással..szóval ne akard. Ha pedig még mindig fáj,menj el egy szakorvoshoz,nem sérültek-e az idegeid! Ad rá gyógyszert, vagy fizikoterápiás kezelést, és nem fog fájni. Nem kell egyből a legdrasztikusabb megoldásra gondolni.

2009. ápr. 15. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ütöttél bele, ököllel? Az is lehet hogy elrepedt valamelyik csontod, és nem gyógyul. Vagy te vagy a kézeltörős kérdező? :D
2009. ápr. 15. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiölnék az ideget a kezedből, mozgatni sem tudnád, te nagyokos! Hogy akarnál akkor verekedni?:)))

Amúgy meg ideget ölni csak fogban szoktak.

2009. ápr. 15. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de már régen nem nevettem ilyen jót. A válasz az, hogy ez nem lehetséges. Ha kiölik az ideget, nem fogod érezni a kezedet sem. Verekedni akarsz? Talán ez jó tanulság volt, hogy leszokj róla.
2009. ápr. 16. 01:45
 5/5 anonim válasza:
Ő arra gondolt hogy az ujjvégi bütykökből hogy lehet kiölni az ideget , ami nem hülyeség, énis kiváncsi vagyok a legjobb módszerre
2009. jún. 15. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!