Hosszútávon lehet ettől valami bajom?
nagyon stresszes életem van, iskolában, otthon, sokszor a baráti körömben is meg munkában is. Mostanában sokat remeg a kezem és leszek ok nélkül ideges (a gyomrom egy gombóc lesz és szaporán ver a szívem stb...)
ha valami feszültség van körülöttem, akkor is remegnek a kezeim, hol csak egy kissé, de volt olyan is, hogy a telefonomon nem tudtam lenyomni egy gombot annyira remegtem. A válaszokat előre is köszönöm
köszi a válaszokat tudom, hogy míg nem költözök el otthonról nem leszek nyugodt..
De most nincs lehetőségem elmenni innen ezért tudni szeretném, hogy milyen KONKRÉT bajom/bajaim lehetnek a stressztől? ma is úgy ébredtem, hogy csurom vizesre izzadtam magam, még álmomban is idegeskedek :/ :)
Szívritmuszavarok, szívroham, hirtelen szívhalál, agyi vascularis történések, vesefunkció-romlás, primer hipertónia, általános immunszupresszió, reflux/gyomorfekély, IBS, libidócsökkenés, depresszió, szorongás, kényszeresség.
És ez a lista nem teljes.
Amúgy ha nem keresel fel egy pszichológust stresszkontrollért, akkor hosszú távon megölted magad.
Itt kifogásokat mondanod fölösleges, mert a saját életeddel játszol, mi leszarjuk.
köszi a válaszokat
amúgy nem keresek kifogásokat, de ha elköltözök akkor nyugodt életem lesz, de sajnos most nem tudok fizetni egy albérletet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!