Félrenyeltem a Skittlest, és most nagyon csíp, fáj a torkom. Mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Nem is igazán félrenyeltem, hanem valahogy megsértette atorkomat, vagy nem tudom. Elviseletetlenül fájt, ittam két pohár vizet, az egy kicsit enyhítette, ezután az orrom iszonyúan folyni kezdett. Most sima nyelésnél, lélegzetvételnél nem fáj, de néha még belenyilal, nem tudom hogy mitől függ. Mit tegyek? Lehet komolyabb bajom is?2011. aug. 19. 23:25
1/7 anonim válasza:
valószínű túléled, de igyál tejet, mert az olyan bársonyos, lehet h jó lesz rá
2/7 anonim válasza:
Lehet, h fenn akadt egy darab. Bár nemtom miből van ez a Skittles.
3/7 anonim válasza:
Ez az "öntsd magadra a forró vizet" marhaság csak azért nem jó, mert nem lehet tudni, hogy mikor olvassa ezeket a sorokat egy kisgyerek vagy egy csekélyebb értelmi képességű egyén, és komolyan veszi. Mi tudjuk, hogy hülyéskedsz, de mi van, ha valaki meg nem? Vigyázni kell, hogy mit írunk le, mert felelősség.
4/7 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak! A hülye kérdésre hülye válasz dologgal egyetértek. De ez egy igenis komoly kérdés! A szex, szerelem már nem elég poénos neked utolsó előtti?? Húzzál vissza oda!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg csak kicsit felsértette a torkomat a Skittles, mert a fájdalom mára elmúlt.
Még egyszer köszi!
2011. aug. 20. 23:13
7/7 anonim válasza:
szerintemmeg akinek ilyen bajavan az mennyen el orvoshoz és ne itt várjon választ:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!