Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap félrenyeltem, lehet...

Tegnap félrenyeltem, lehet ebből valami baj?

Figyelt kérdés
Ittam egy feles házi pálinkát és félrenyeltem :S éreztem ahogy a tüdőmet égeti, és folyik szépen lassan le az egészen. A jobb tüdőmet jobban égette. Egyből meg is hánytatott, pedig csak egy feles volt. És akkor egészen mostanig van ilyen köhögésem, és gyakran majd meg fulladok ettől :S Lehet valami károsodás ebből? én halálra gondoltam. de még élek.
2011. márc. 20. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
nem hinném. én egyszer a szájvizet nyeltem félre, nekem is ment egy pici a tüdőmbe szerintem, eléggé mart, hánytam én is utána, de nem történt semmi. a pálinka nem tudom erősebb-e.
2011. márc. 20. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel a mentőket, meséld ezt el nekik. Hadd röhögjenek már ők is egy jót ...
2011. márc. 20. 11:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Én fogok akkor röhögni egy jót mikor veled is megtörténik ez :) hidd el nagyon kellemes érzés.
2011. márc. 20. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fogsz röhögni .. én nem fogom ide kiirni ha félrenyelek ...
2011. márc. 20. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Nembaj. Most kiröhöglek :) majd ha az életbe félrenyelsz, gondolj csak rám abban a pillanatban.

Téma lezárva.

2011. márc. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!