Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jó elalvási módszert tudna...

Jó elalvási módszert tudna monddani valaki?

Figyelt kérdés

Eléggé átszoktam a hajnal 3-4-től délig, 2ig való alvásra. Most szeretnék korábban elaludni és nemmegy, csak szenvedek, vmi ötlet? Nem az a gond h nemvok fáradtm ásitozok alig tudok már menni, akkor is lefekszek, és elkezd pörögni az agyam, mi történt ma, mi lesz hnap, mit kellene csinálni tervezgetek...és nemtud leállni:S

Előre is köszönöm!:)

2011. aug. 19. 00:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2011. aug. 19. 01:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Morbidnak fogok tűnni, és lefognak hurrogni, de ha ha órákig forgolódom nem tudok elaludni akkor egy maszti után simán. Szex után meg alapból elalszom rögtön.
2011. aug. 19. 01:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Azt olvastam elválási, szedjél hova tablettát.
2011. aug. 19. 01:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Kelj fel korábban, és korábban leszel álmos.
2011. aug. 19. 01:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Přóbáld meg lekussolni az agyad, h már pedig tee alszol. Egyébként, ha pörög az agyad egy tabletta nem segít...
2011. aug. 19. 01:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Na én is pont így vagyok ezzel.Én 2-3-körül alszok el(de volt 4:15 is),és hiába állítom be az ébresztőm 9-re,10-re,visszaalszok,mert álmos vagyok,és végül 12-kor,vagy fél 1-kor kelek.

Tesóm azt ajánlotta nekem,h keljek fel hamarabb,korán,és akkor álmos leszek este,és bármikor eltok aludni,de az a baj,h nem tok hamar felkelni,hiszen most nyáron nem muszály :(.

Most is fáj már a szemem az álmosságtól,de hiába fogok lefeküdni,nem fogok tudni elaludni,mert arra gondolok én is h mi lesz holnap,meg mi történt ma.( ja meg sokszor van úgy,h éjféltől kezdek el tanulni[most nyári angol miatt]mert délután nincs kedvem,csak telik az idő,és csak azt nézem hány óra,ha meg este van,úgy érzem rengeteg időm van,és nem aggódok amiatt h esetleg nem leszek kész.Ez annyira furcsa,és gondolom azért sem alszom ilyenkor,mert arra gondolok,h most van időm,nem megy annyira gyorsan az idő,és bármit csinálhatok,és ezen gondolkozok :S)

Am kb. másfél hónapja van ez nálam, a suli vége miatt.

Sajnos tanácsot nem tudok adni,de remélem valaki tud mondani egy hasznos házi praktikát esetleg :) 16/L

2011. aug. 19. 01:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Gyógyszert nemakarok szedni, majd azt probálom meg h nagyon korán felkelek és este akk korábban eltudok majd aludni..Uccsonak én meg pár napja 17 és /F xD sztem kb 1 a problémánk, majd suliban lefárasztanak..addig meg jó ez az éjszakai életmód, még jó hogy a bulik éjszaka vannak:)
2011. aug. 19. 01:46
 8/13 anonim válasza:
csináld azt hogy pl amikor hajnali 4 ig fennvagy ne aludj el egész nap mondjuk menj el otthonról valahova ahol nem unatkozol és este jót alszol és reggel fel is kelsz
2011. aug. 19. 01:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor Boldog szülinapot,én majd novemberben leszek:)
2011. aug. 19. 01:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Első válaszoló édes volt :)
2011. aug. 19. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!