Térd beütése után furcsa nyugtalanság érzés?
Mentem fel a lépcsőn és az egyik lában lecsúszott a lépcsőfok szélén. Előre estem és a térdkalácsom alatti részt (ahol ütögetni szokták reflexvizsgálatnál) a 2 fokkal feljebb lévő lépcsőfokba teljesen belevertem. Hirtelen fölpattantam, de nagyon fájt. Azonkívül éreztem a hirtelen ijedtséget is utána még jó ideig (kis szédülés, mintha kívülről látnám magam, ájulásérzet), de nem ültem le csak folytattam a dolgom.
Ez reggel történt és most este van. Azt érzem, mintha még mindig az ijedtségnek egy kis magva bennem lenne és nyugtalanságot keltene (kicsit mélyebb levegőket veszek, néha mintha a látásom megugrana, megszédülök, illetve egy kicsit a lábam is gyengécske). Ez normális? Lehet belőle nagy baj?
Ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy azt hiszed viccből írtam ki...vagy, hogy nagyon figyelem magam.
De egyik se. Jól elfoglaltam magam egész nap. Ez nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!