A dezomorfintól (krokodiltól) tényleg így lerohad a bőr meg a hús meg minden? 18+++++
Figyelt kérdés
De nem értem..akkor már a lábfejnek is lekellett volna rohadnia, oda sem jut el már a vér...
2011. aug. 18. 17:55
1/13 anonim válasza:
Gondolom még friss a "seb" vagy nem jutott el odáig, amúgy ez micsoda ez a krokodil, mire használják és kik?
2/13 anonim válasza:
egy új drog ami szó szerint lerohasztja a bőröd, ez nem tudom hogy igazi e vagy se szerintem kamu, de a krokodilba tényleg belehalsz..
3/13 anonim válasza:
Igen, igaz. Van róla videó is, nézd csak meg .. http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.yout..
4/13 anonim válasza:
Igen,én minap néztem róla a videót.Elég undorító volt,de egy cseppet nem tudtam sajnálni ezeket az idiótákat.Akik tudják mi lesz velük,de csak főzik és lövik.
5/13 A kérdező kommentje:
láttam, a videóból vágtam ki a képet...Hát nem tudom... sztem is csak drogellenes propaganda..
2011. aug. 18. 18:08
6/13 anonim válasza:
Igen igaz, de hihetetlen, hogy pár fiatal, mit be nem vesz már. Nem is érzik jól magukat tőle. Ezektől a szaroktól nem is emlékeznek rá. Gratulálok az agyrombolásukhoz.Inkább innának, persze határokon belül, jól éreznék magukat és másnap talán otthon ébrednének, nem egy kórházban.
8/13 anonim válasza:
Szóval ez tulajdonképp egy húsevő drog, aranyos. :DDDD
9/13 anonim válasza:
Igen igaz.
Mikor ezt megnéztem engem sokkolt,pedig felnőtt ember vagyok.Minden kis köcs*g tini drogosnak levetíteném,tuti eltántorodnának tőle.
Úgy voltam vele hogy majd egyszer biztos ki fogok próbálni valamilyen drogot(fűn kívül), de ezek után...biztos hogy nem.
Nem értem miért teszi ezt valaki magával.
Énsem tudtam sajnálni őket.
10/13 anonim válasza:
Tudod, ha elrettentő példa is lenne jogos. Ismerek olyan lányokat, akik ezt a KATI-t használják, olyanok lettek tőle 1 év alatt, mint régen a szipusok. Nem érteni mit beszélnek, teljesen le vannak lakva. Gondolkodhatnának ezek a nem normálisak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!