Egyedi hogy buli után bármennyit iszom nem fáj a fejem?
Figyelt kérdés
Van hasonlóan valaki akinek "másnap" nem fáj a feje? Mert sokan hisztiznek hogy nem akarnak inni mert másnap fáj, de nekem max a gyomrom émelyeg.
Ez gyakori? vagy én vok különleges, amit nem hiszek :)
2011. aug. 14. 11:58
2/9 anonim válasza:
nemvagy különleges. sok mindentöl függ. eleve mindenkire mas hatassal van. azse mind1 mit iszol mennyit eszel kiséred e krvasok mindenen mulhat..
3/9 x) válasza:
Mindenkinél másak a tünetek :D van aki émelyeg, másoknak fáj a feje és van aki meg se érzi :)
4/9 anonim válasza:
szinte mindig :)h miért? talán mert ritkán vagyok részeg /max 2 egy évben/ és 19 éves koromig teljesen absztinens voltam... szóval még van májam és agyam :D
24/F
5/9 anonim válasza:
Ez miért szerelem, szex? Te minden buliban kefélsz? Mert akkor jó neked :D
6/9 twinky válasza:
Nekem csak a kannas bortol szokott fajni, de attol nagyon.
7/9 anonim válasza:
Van, akinek csak hányás után fáj a feje
8/9 WhiteLabel válasza:
Nekem se szokott fájni a fejem, csak a gyomrocskámmal szokott probléma lenni.
9/9 anonim válasza:
Soha életemben nem voltam másnapos .. :) Se a fejemmel, sem a gyomrommal nincs soha, semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!