Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a csuklómmal?

Mi lehet a csuklómmal?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hónapja lett egy kis kemény bub a kézfejemen a csuklóm előtt.Többen azt mondták hogy csontkinövés.Úgy volt 2-3 hétig aztán eltűnt.Ezalatt az idő alatt nehezen tudtam mozgatni és rátámaszkodni de mikor elmúlt nem fájt meg semmi.Rá pár hétre újra előjött ez a kis bub.Újból fájt ha mozgattam stb.Körülbelül 3 hétig volt és ismét eltűnt.Most viszont az eltűnés után nem múlt el a fájdalom.Azóta is fáj ( most már másfél hete kb. Nem tudok rátámaszkodni,lefeszíteni vagy kicsit hátra hajlítani.Mi lehet a gond?
2011. aug. 13. 01:17
 1/3 anonim ***** válasza:
A csontkinövés elvileg nem fáj. Esetleg ínhüvelygyulladás? Nekem volt olyan egyszer pár évvel ezelőtt. Egy nagyon kemény golyó jelent meg a kezemen, ami fájt és emiatt nehezen tudtam használni a kezem. Volt, hogy eltűnt (felszívódott), de aztán már nem múlt el és ezért dokihoz kellett mennem. Inyekciós tűvel leszívták a tartalmát, kaptam antibiotikumot és ennyi. :-) Orvoshoz esetleg nem akarsz elmenni?
2011. aug. 13. 02:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, pontosan ugyanott, a csuklómnál. Nekem annyira nem fájt, de azért kellemetlen volt. Pár hétig volt csak, aztán elmúlt, azóta sem jött vissza. Én gyógynövényes masszázsolajjal masszírozgattam, de nem igazán vettem rajta észre, hogy használt volna.
2011. aug. 13. 03:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Legtöbbször megerőltetéstől jön ki, ritkábban valamilyen baleset után (például ráesel). Nekem ez utóbbi volt, mit mondjak, az orvosi kezeléssel nem nagyon volt szerencsém, elektromos kezeléstől megégett a karom, a fájdalom, és a kezem használhatatlansága a végsőkig fokozódott, mire önkényesen abbahagytam. Egy hasznom volt belőle, kaptam egy sínes csuklórögzítőt, így tudtam létezni egyáltalán. Ezt továbbhasználva magam kezeltem Ördögkarom krémmel és elég lassan, de helyrejött a kezem. Az orvosi kezeléssel együtt ráment háromnegyed év, de azóta akár nehéz munkát is végezhetek, nem újul ki.
2011. aug. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!