Lédacica kérdése:
Mi lehet a probléma a csuklómmal már majdnem egy éve?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a baj.2011 január óta fáj a jobb csuklóm(a balnak semmi baja).Ezt úgy kell elképzelni hogy januárban elkezdett fájni a csuklóm(nem estem rá nem erőltettem meg)és egy hét múlva elmúlt.Nagyon nagyon fájt nem tudtam rátámaszkodni.és februárban megint előjött és megint elmúlt egy hét alatt és így ment ez pontosan július 16-á ig azóta nem múlt el a fájdalom és hideget érzek mintha jég lenne rajta pedig nem ,mikor ráakartam támaszkodni iszonyatosan fájt annyira hogy nem bírtam magam tartani és összecsuklott a kezem megpróbáltam a fekvőtámaszt és annál is annyira fáj hogy összecsuklik alattam a kezem.eddig nem zavart mert elmúlt egy hét alatt de azóta nem mostmár komolyan aggódok és ha lefelé hajlítom és megnyomom a csuklómnál nyomást érzek és iszonyatos fájdalmat próbáltam vele együttélni lassan egy éve de mostanáig tűrtem azért irtam ezt meg hogy hátha megtudják mondani hogy mire számíthatok mielőtt elmennék orvoshoz:) Már mindent kipróbáltam borogattam,pihentettem,kenegettem de semmi sem mulasztotta el:( 17éves lány vagyok semmilyen sportot nem űzök és káros szenvedélyektől mentes vagyok. előre is köszönöm a választ !:) Léda2011. aug. 28. 01:42
1/6 reptoid tudós 2 válasza:
Kérlek olvasd végig az adott linket, mielőtt leminősíted.
Szerintem péniszcsuklód van, az olyan, mint a péniszkönyök, csak a csuklón jelentkezik.
Ez nem vicc, vagy rosszindulatú tréfa, egy film is készült róla:
2/6 anonim válasza:
Hát, erre nem tudok mit mondani, majd az orvos hátha tud valamit javasolni. Gondolom az ízülettel lehet valami.
3/6 anonim válasza:
Lehet inhüvelygyulladás, de más is, nekem volt, hogy 1 évig tartott a fájdalom, egy kis göb is volt a csuklómnál.
Menj el háziorvoshoz, ad beutalót Rheuma osztályra, ahol kapsz rá gyógyszert, vagy pár kezelést.
4/6 anonim válasza:
Azért nem ártana kikérni egy jó gyógymasszőr a véleményét is.
5/6 A kérdező kommentje:
először is köszönöm mindenkinek a választ:) nekem semmi púp meg semmi elváltozás nincs csak fáj:(de már beszéltem egy dokival és ő azt mondta hogy lehet egy csomó dolog:( de vizsgálatok nélkül nem tud nagyon mit csinálni szóval megyek is a dokihoz:)köszönöm mégegyszer:)!
2011. aug. 30. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!