Mit tegyek fejfájás ellen?
Nagyon gyakran fáj a fejem, már elsős korom óta minden nap(most 8.-os vagyok), de a szemem miatt leginkább, és ezt már látták orvosok, mert félévente megyünk szemészetre. De már nem szeretnék több gyógyszert szedni, mert volt úgy, hogy másfél hét alatt beszedtem két levélnyi gyógyszert, ami elég nagy hülyeség volt tőlem.... de amikor fáj, akkor nagyon görcsöl,lüktet, és plusz még a szemem is fájni szokott.
Nincs valakinek valami jó házi praktikája, hogyan lehetne elmúlasztani a fejfájást gyógyszerek nélkül??
köszi előre is:D
Sztem Te migrénes vagy, tipikusak a tüneteid.
szólj a szüleidnek, hogy vigyenek el egy fejfájásambulanciára, Bpen több ilyen is van, de vidéki nagyvárosokban is van ilyen létesítmény. itt fejfájással foglalkozó szakorvosok kutatják személyre szabottan a fejfájás okait. nem normális, hogy gyerek létedre ilyen erős fejfájás gyötör, ezt már nem lehet a szemprobléma számlájára írni. mindenképp vizsgáltassátok ki a migréned, mert ez különben a későbbi életszakaszaidban csak egyre rosszabb lesz.
De ennek lehetnek komolyabb tünetei, vagy lehet súlyosabb??
Amúgy rendben megmondom anyuméknak:)
És köszi szépen,hogy felhívtad rá a figyelmem, mert erre igazán nem is gondoltam volna:S
Egyébkénr annyi még, hogy a migrén azt jelenti, hogy az agyi artériák vmilyen tényező hatásásra (ez a mai napig nem tisztázott, hogy pontosan mitől) begörcsölnek. ez lehet pl. időjárási front, bizonyos ételek-italok, idegeskedés, kialvatlanság, lelki problémák miatt. és sokszor hajlam kérdése is.
ne aggódj, megmaradsz.
(utolsó voltam)
hűűű megnyugodtam valamilyen szinten, köszi szépen, nagyon rendi vagy:D
és amugy igen, a nagynéném akiről tudok, mert neki is majdnem ugyanígy voltak a fejével gondjai, de azt nemtudom, hogy nki elmúlt-e és ha igen, akkor hogyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!