Mit tegyek fejfájás ellen?
Nagyon gyakran fáj a fejem, már elsős korom óta minden nap(most 8.-os vagyok), de a szemem miatt leginkább, és ezt már látták orvosok, mert félévente megyünk szemészetre. De már nem szeretnék több gyógyszert szedni, mert volt úgy, hogy másfél hét alatt beszedtem két levélnyi gyógyszert, ami elég nagy hülyeség volt tőlem.... de amikor fáj, akkor nagyon görcsöl,lüktet, és plusz még a szemem is fájni szokott.
Nincs valakinek valami jó házi praktikája, hogyan lehetne elmúlasztani a fejfájást gyógyszerek nélkül??
köszi előre is:D
pihenni kell sűrűbben, úgy értem, ha a suliból jösz, akkor pihi 20 perc, aztán evés, tanulás, kb 40 perc, 10 perc pihi, és akkor mindig teljes csend . nekem is sokat fáj, nem múlik el, csak max. jobban viselem ettől a módszertől, és a pihi idején a csukott szemre hűvös borogatás, a legjobb két kamillás teafilter beáztatva . reggel megfőzöm teának iszom is belőle, azát otthagyom a vízben és amikor kell kiveszem, szemere rakom és kész, vissza a bögrébe.
a szemnek kell a pihenés, ha nem tudsz sokat csukott szemmel feküdni az is jó, ha sötét van, csak akkor nem tudsz borogatni.
és a fájdalomra mit szedsz? próbálj más más gyógyszert, pesrze nem napi szinten váltogatni.
Nagyon sokmindentől fájhat a fejed, semmiképp nem szabad elhanyagolni, mert ez egy nagyon jó jelzése a testednek, hogy valami nem ok! Nekem 12-13 évesen mikor sokat fájt a fejem, kivizsgáltak, és kiderült, hogy elég erős vashiányos vérszegénységem van. Több hónapig szedtem gyógyszert, és a mai napig, ha észreveszem, hogy sokat fáj a fejem, csináltatok egy vérvételt.
Mindenképp menj el szemészetre, és nézesd meg a szemed. Lehet az is, hogy a szemüvegednek nem elég erős a dioptriája. Meg az is lehet, hogy a sok gépezés se tesz jót neki.
Hát hányingerem az nem olyan gyakran, de van, hogy lőfordul, és ha kimegyek a napra, rögtön elkezd fájni a fejem, és szédülök, voltmár, hogy elájultam, tehát nembírom a napot. Fülcsngés nincs, de pont ma jegyeztem meg a barátnőmnek, hogy ha fáj a fejem, mindig így lüktete a halántékomban az ér:S. hányás az ritka, de hányinger az szokott lenni.
De most akkor lehet, hogy migrénes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!