Lehet e xanaxra alkoholt inni, és ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
Lesz ma egy buli este,ahová meghívtak,és mindenki fog inni,bár én nem szeretek amugy se inni de azért 1-2 pohárral talán meginnék,ha lehet.Utálok mindíg magyarázkodni hogy nem ihatok,és mindíg mondják na legalább koccintsak.3*1 xanaxot szedek fóbiás szorongásaim miatt.és muszály szednem,nem hagyhatom ki mert akkor nagyon szoromgok..2011. aug. 12. 15:31
11/12 anonim válasza:
Figyelj, tudom, h nehez, de allj a sarkadra, es mondj nemet.Egy pohar sortol ugyse lenne jobb kedved, annyiert kar kockaztatni.A te egeszseged a fontos, nem az, hogy a rokonok oruljenek, h leitathatnak.
12/12 anonim válasza:
Latom eleg regi kerdes,de nekem is lenne hozzaszolasom.Xanaxra tilos alkoholt inni,mert akkor nem er semmit,hogy szeded.Es az egy nagy marhasag,hogy ha kihagyod a mai adagot akkor ihatsz ra.Aszervezetedben akkor ugyanugy bennemarad a gyogyszer,mert nem ürül ki par ora alatt.Ha valaki mar egy ideje szedi annak legaläbb fel ev kell mig kiürül a szervezetböl.Es csak fokozatosan szabad letenni,mert ha egyik naprol a masikra leteszed baj lehet belöle!!!Ezt mind tapasztalatbol mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!