Lehet e xanaxra alkoholt inni, és ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
Lesz ma egy buli este,ahová meghívtak,és mindenki fog inni,bár én nem szeretek amugy se inni de azért 1-2 pohárral talán meginnék,ha lehet.Utálok mindíg magyarázkodni hogy nem ihatok,és mindíg mondják na legalább koccintsak.3*1 xanaxot szedek fóbiás szorongásaim miatt.és muszály szednem,nem hagyhatom ki mert akkor nagyon szoromgok..2011. aug. 12. 15:31
1/12 anonim válasza:
nem! a xanax önmagában is nagyon erős nehogy igyál rá!
még a végén a detoxin kötnél ki.egy kortyot se lehet inni nyugtatókra!
2/12 anonim válasza:
fóbiás szorongásod van és buliba jársz???
amúgy semmiféle gyógyszerre nem lehetne inni.
3/12 anonim válasza:
Nem tanácsos inni rá! De ha jólesik, miért ne? Én is szoktam gyógyszerre sokszor, csak ne üsd ki magad túlságosan.
4/12 anonim válasza:
Pedig sajnos muszaj lesz kibirni.Vagy akkor ne is vedd be, mert ha iszol ra, az alkohol semlegesiti a hatasat.Amugy figyelj, ha egyebkent sem szeretsz inni, miert akarsz ma este?Csak mert a tobbiek eroltetik?Ne foglalkozz veluk.§Szerintem az lenne a legjobb, ha nem innal egyaltalan a gyogyszerre, de ha mindenkepp akarsz koccintani(azert, mert te szeretned, es nem masok), inkabb hagyd ki a ma esti adagot.
5/12 anonim válasza:
Csináld azt,hogy koccintásnál csak a szádhoz emeled a poharat,kicsit belenyalsz,de közben csinál úgy mintha innál:)
Egyébként meg xanax-ra eszedbe se jusson inni,csúnya vége lehet.
6/12 anonim válasza:
Nem szabad! Ez nem egy szimpla fájdalom csillapító. A xanax erős gyógyszer, inkább ne legyen semmi bajod! Vagy ne vegyél be! Bár azt sem ajánlom hogy már bevettél 2-t és 3-at kihagyod úgy igyál... ma akkor nem is lett volna szabad.
7/12 anonim válasza:
Mennyire erős a xanax amit szedsz?Én frontin 0.25-öst szedek,és volt már hogy ittam kicsit persze nem erős italt,semmi gondot nem okozott.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,amugy nem járok buliba de ez ilyen családi...0.5-ös xanaxot szedek.szóval akkor inkább semmit ne igyak...majd ugy teszek :D bár csak 1 pohárra gondoltam.És a 2%-os citromos sörből 1 pohárral pl.???attól is lehet bajom?
2011. aug. 12. 16:17
9/12 anonim válasza:
Hat nem tudom, de ha csaladi buli, akkor ok is tudhatnak, hogy nem ihatsz semmit.
10/12 A kérdező kommentje:
nem tudja senki...én valahogy szégyellem ezt,mert azt hiszik ha valaki nyugtatót szed,akkor az bisztos bolond vagy idegbeteg.
2011. aug. 12. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!