Természetes ha viszket a lábujjam köze?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 18:04
11/20 A kérdező kommentje:
és neked mennyi napig viszketett és hol jöttél rá hogy lábgombád van?
2011. aug. 11. 20:07
12/20 anonim válasza:
Most mit szenvedsz itt,ha viszketsz fürödj meg és kend be a lábujjaid!
13/20 A kérdező kommentje:
és te vakartad mikor lábgombád volt ?
2011. aug. 11. 20:10
14/20 tetris válasza:
Igen, vakartam, de csak addig, amíg le nem esett a tantusz, hogy ezt nem kéne. (mint ahogy szúnyogcsípés esetén se lesz jobb, ha vakarod)
15/20 A kérdező kommentje:
és kb hány perc után hagytad abba a vakarást?
2011. aug. 11. 20:14
16/20 A kérdező kommentje:
válaszolj?
2011. aug. 11. 20:26
17/20 A kérdező kommentje:
irjatok ha volt ilyen tünetetek
2011. aug. 12. 15:04
18/20 anonim válasza:
Szerintem amilyen gyorsan lehet menj el a gyógyszertárba és mondd el a gyógyszerésznek, hogy milyen problémád van, mert nagyon nehéz kigyógyulni, ha vársz és mindíg visszatér, ha nem kezeled ki. Kitartó kezeléssel legalább ahogy előírja a gyógyszerész, most még sikerülhet. Nagyon büdös tud lenni később! Ha meggyógyul, akkor pedig rendszeresen használj "MIKROCID" megelőző hintőport és csak pamut zoknit vegyél fel.Nagyon komoly tud lenni, ha nem kezeled sürgősen. Nyitott cipőt hordj amig az idő engedi és ha lehet semiképp ne hordj műanyag cipőt ha jót akarsz. Remélem még időben van! Üdv.
19/20 A kérdező kommentje:
szia neked is volt ilyened azért tudod ennyire?
2011. aug. 19. 16:37
20/20 anonim válasza:
Igen, nekem is ugyanígy kezdődött, hogy előszőr viszketés a lábujjak között és utána kezdett vérezgetni. Műbőr cipőm volt. Ha kényelmetlen cipőben jársz ami a körmeidet nyomja,vagy izzad a lábad attól is lehet körömgombád. Én már az elején kezeltem. Az is jó,ha közben ecetes lábvízben áztatod este kb. fél órát és a hintőpor nagyon jó amit előzőleg írtam. Az ecetes víz-a víz annyi hogy ellepje a lábfejedet+2 dl.ecet,az ecet fertőtlenít. Kitartóan legalább 2 naponként, ha saját magad akarod kezelni és gyors eredmény akarsz. Mindíg langyosvízben mosd meg, és azzal a hintőporral amit írtam előző levélben -ha már száraz!-hintsd be.Amit a gyógyszertárban adnak, az legalább 4-5 hét kezelés és sokszor kevés az esély.Ha van még kérdésed szívesen válaszolok. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!