Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csalános főzet hatása?

Csalános főzet hatása?

Figyelt kérdés

A kertünkben van egy csomó friss csalán, arra gondoltam, hogy forró vízzel leforrázom, hagyom állni egy ideig majd minden hajmosás után, ezzel a főzettel fogom a hajamat öblíteni.

Lehet ennek valami pozitív hatása a hajamra nézve, vagy felesleges idő és energia pocsékolás az egész?

A neten olvastam róla pár dolgot, pl. hogy a csalán természetes hatóanyagai serkentik a fejbőr vérellátását, így erősítik a hajhagymákat. Főzetének rendszeres használatával gyorsabban nő a haj, és egészséges, szép fényű lesz.

De én nem ilyen netes cikkekre lennék kíváncsi hanem saját tapasztalatokra, olyanoktól akik alkalmazták a főzetet.

Volt pozitív hatása?

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2011. aug. 10. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Üdv!

Anno a mi kertünkben is sok csalán volt, és édesanyám készített az kertbeli csalánokból egy csalános főzetet, mert a haja gyenge volt, és ő is olvasta, hogy ez segít.

Megcsinálta, és 3 naponta mosott hajat, és 1 hónap múlva valóban használt, és dúsabb lett a haja, és nem hullott már neki.

Én is megpróbáltam, de nekem nem volt változás! (Nekem sincs túl "jó" hajam.

Szóval ez hajtípusfüggő, semmiképpen nem időveszteség megcsinálni, megéri kipróbálni, lehet, hogy neked segít, mint édesanyámnak.

Üdv, ha hasznos volt a válasz, légyszi nyomd meg a zöld ujjacskát ! :)

2011. aug. 10. 18:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, ment a zöld kezecske. :)
2011. aug. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!