Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért veszélyes, ha valaki...

Miért veszélyes, ha valaki leszedeti egy anyajegyét?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mért lenne veszélyes?

Általában azokat az anyajegyeket távolítják el Bőrgyógyászaton, amik esetleg elfajulhatnak, rossz helyen vannak ! Mert ha idöben nem veszik ki / természetesen biztonségfi zónával / elrákosodhat, lehet belöle egy Melanoma, az pedig tényleg elég veszélyes dolog.

2009. ápr. 10. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek orvosilag precíz módon távolítják el, nem veszélyes. Az a veszélyes, ha olyan anyajegyet nem távolítanak el, ami később bőrrákhoz vezethetne.
2009. ápr. 10. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az sajátot ne szedd le! Menj el bőrgyógyászhoz, ha ilyen szándékod van. Vagy véletlen beleakadtál valamibe és lejött?
2009. ápr. 10. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs semmi bajom. Csak ismerek embereket, akik szedettek le, de olyat is akinek van olyan ismerőse, aki egy ilyenbe belehalt. Tehát kíváncsi lennék az okokra, veszélyekre.
2009. ápr. 10. 11:49
 5/7 anonim válasza:

Én is így vagyok.

Van egy kicsit nagy a felkaromon.

Nem zavar, mármint úgy hogy öltözködök, vagy beleakad valamibe, csak nem tetszik hogy ott van, ezért le akarom szedetni.

2009. ápr. 10. 17:10
 6/7 anonim válasza:
49%
Nekem az 1-ik ismerősömnek lejött az anyajegye és rákos lett tőle.
2009. ápr. 12. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a leoperálástól lesz rákos, hanem már előtte elkezdőkött valamilyen kóros folyamat. Az egyik ismerősömnek is be volt gyulladva a hátán, sokáig nem ment el, utána meg már késő volt.
2009. ápr. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!