Mennyire veszélyes leszedetni egy anyajegyet? és mennyibe kerül?
Én két éve mentem el dokihoz,mert volt az oldalamon (deréktájon) egy anyajegyem,amit folyton megsértettem mikor felhúztam a gatyám,elég rossz helyre nőtt.Ingyen leműtötték,pár perc az egész,nem fájdalmas inkább kellemetlen,és ingyen megcsinálják.Aztán elküldik tenyésztésre,és késöbb megkapod a szövettani eredményt.
Hogy mennyire veszélyes?Fogalmam sincs.De ha változik a felülete,a mérete,mindenképp érdemes megszabadulni tőle.Jobb elöbb,mint késöbb.
Nekem azért egy öltésnél több volt...
5db-ot szedtek le a hasamról, elég nagy méretűeket, azoknak a gyökerét égették is (persze azt nem érzed, nem elrettentésként írom), aztán lett 3varratom, ami 4-5 öltés volt. Azért csak 3 varrat mert két helyen kettő volt egymáshoz közel. De az a varratom, ahol csak 1 volt, az is összeforrva 3cm. De nem nagyon látszik.
A szövettant fél év mulva kaptam meg levélben. Persze latinul írták, nehogy értsem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!