Hasmenésre mi a jó? Félek, mert súlyosnak tűnik.
3 napja van hasmenésem, de már nem is igazán hasmenés hanem olyan mintha egy kis vízbe a kiszakadt teafilterből belekeveredett volna a tea....folyik és nem használ rá egyik gyógyszer se...ittam kávét is, erőset, feketét...
por alapú hasmenés elleni gyógyszert....tablettát....meg széntablettát is...
Ettem rizst és a rizsszemek kijöttek a folyadékkal...mintha leállna az emésztésem...
Kezdek nagyon félni...vannak népi gyógymódik amik megfogják? Recept nélküli gyógyszerek? Az orvos tegnap nem akart felírni erősebbet...(Verébre ágyúval?) De ez mégse az a gyönge egy napos vírus aminek gondolta...valójában hétfőn kezdődött hányással...másnapra jött a hasmenés...
Előtte nyaralni voltunk...húsétel szinte minden étkezésnél volt...ez volt a menü...finom volt és kultúrált...lehet mégsem annyira? vagy méregtelenít a szervezetem? Szoktam húst enni de ennyire egy hét alatt még sose volt példa...lehet ez is beütött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!