Hasmenésre mi a jó? Félek, mert súlyosnak tűnik.
3 napja van hasmenésem, de már nem is igazán hasmenés hanem olyan mintha egy kis vízbe a kiszakadt teafilterből belekeveredett volna a tea....folyik és nem használ rá egyik gyógyszer se...ittam kávét is, erőset, feketét...
por alapú hasmenés elleni gyógyszert....tablettát....meg széntablettát is...
Ettem rizst és a rizsszemek kijöttek a folyadékkal...mintha leállna az emésztésem...
Kezdek nagyon félni...vannak népi gyógymódik amik megfogják? Recept nélküli gyógyszerek? Az orvos tegnap nem akart felírni erősebbet...(Verébre ágyúval?) De ez mégse az a gyönge egy napos vírus aminek gondolta...valójában hétfőn kezdődött hányással...másnapra jött a hasmenés...
Előtte nyaralni voltunk...húsétel szinte minden étkezésnél volt...ez volt a menü...finom volt és kultúrált...lehet mégsem annyira? vagy méregtelenít a szervezetem? Szoktam húst enni de ennyire egy hét alatt még sose volt példa...lehet ez is beütött?
Ahogy írtad, voltál dokinál, az jó, de lehet, hogy jobb lenne megint elmenni.
Nem mindig jó megfogni a hasmenést, hiszen éppen takarítja ki a szervezetedből azt, ami nem tetszik neki. De igyál rengeteget, hogy pótold a folyadékveszteséget. Gondolom, ezt a doki is mondta.
Miért gyanakszol a húsra, miért lenne baj? Nem hiszem, hogy ez gond lenne, hogy gyakran ettél húst.
Mit mondott még a doki, lehet pl. szalmonella?
Pár hónapja volt egy hasmenéses járvány a németeknél, ott is azt mondták, nem szabad hasmenés elleni szert szedni (mert akkor a mérget termelő izé a szervezetben marad).
Ott speciel épp nem a hús volt a hibás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!