Nagyon törik a körmöm, mitől?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és igazából csak azért tűnt fel mert növeszteni akarnám, de nagyon hamar letörik, vagy ha nem is vágom be sehova magától valahogy lejön, pár naponta mindig letörik az egyik körmömről egy darab. Meg mintha vékony is lenne maga a köröm, ilyen átlátszós. Ez lehet valamilyen betegségnek a tünete vagy csak hiányzik valami az étrendemből?2011. aug. 4. 16:46
1/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl sokat fested?
2/11 anonim válasza:
Ritkábban gomba,gyakran vitaminhiány,azokból is inkább az ásványi anyag,esetleg A-vitamin.
3/11 anonim válasza:
vitaminhiány okozza. Máj, hal, vörös húsok, szárazbab, dió,zsíros tej
4/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen, pedig tuti nincs vitaminhiányom, mert rengeteg mindent eszem, amiben van, és gombám sincs
5/11 A kérdező kommentje:
Nem gombás, és nem festem sokat. Mostanában tényleg nem eszem úgy ahogy kéne és sok mindent kihagyok, ekkor vettem észre nagyjából hogy folyton törik. Akkor vitaminhiány lehet? Köszi a válaszokat!
2011. aug. 4. 17:10
6/11 anonim válasza:
Egyél több húst.
Nekem sokkal jobb minőségű a körmöm, mióta szinte mindennap eszem egy kis húst.
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem rajtam múlik mikor eszek húst..de megpróbálok többet enni, köszi!
2011. aug. 4. 19:51
8/11 anonim válasza:
Nem biztos,hogy az ételben elég a vitamin ahhoz,hogy a körmöd erősödjön,de próbáld meg,aztán ha nem változik:ásványok!
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!:) És ásványok alatt mit értesz? :S
2011. aug. 4. 21:37
10/11 anonim válasza:
Ásványi anyag komplexet.Minimum kalcium,magnézium,vas,cink,jód,réz,króm legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!