Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lemezesen törik a körmöm, de...

Lemezesen törik a körmöm, de nagyon durván, mit tudnék tenni ellene? És mitől van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Vitamin és nyomelemhiány. Rossmannban kapható rá sok fajta készítmény.. Én kálcium-kovaföld kapszulát szedtem rá és hatott..
2011. ápr. 22. 19:42
 2/3 anonim válasza:
Nekem évek óta ilyen a körmöm,mindent beszedtem már és nem javít! Viszont ha gumikesztyűben dolgozom és kevés víz éri a kezem,semmi klór akkor picit jobb!
2011. ápr. 24. 14:30
 3/3 anonim válasza:
Nekem is már két éve ilyen, de én úgy döntöttem hogy vigyázok rá, nem hagyom hogy letörjön, megvárom amíg minden felvált körömlemez lenő, és egybe levágom az egészet, hátha utána normális lesz. Meg körömerősítővel lehet kenni, bár azon kívül hogy megvédi a köröm felületét a sérülésektől, semmit nem használ.
2011. ápr. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!