Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ez vashiány? :S

Lehet ez vashiány? :S

Figyelt kérdés
Egy ideje eléggé hullik hajam, bár most hogy vágattam már nem annyira..nem tudom,h nem-e attól,h állandóan összevolt fogva vagy esetleg vashiány okozhatja..szédülni is szoktam de azért nem mindennaposak ezek a dolgok..mit tegyek? nagyon félek, hogy elájulok :S
2011. aug. 3. 21:53
 1/9 sine.lacrimna ***** válasza:

a vashiányt vérvétellel ki lehet deríteni.

Háziorvos,beutaló, labor.

2011. aug. 3. 21:58
 2/9 A kérdező kommentje:
ha mondjuk nem kérem külön, h a vasat nézzék meg akkor is látják, ha vashiányom van? mert tavaly nyáron voltam vérvételen, voltak ugyanezek a panaszaim és nem találtak semmi rosszat..
2011. aug. 3. 22:01
 3/9 sine.lacrimna ***** válasza:

A házorvosodnál nem neked kell kérni hogy mit nézessen meg a laborral a véredben.

Elmondod a panaszaid és majd ő tudja.Normális esetben.

2011. aug. 3. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor valószínüleg látta volna nem? ha vérszegény vagy vashiányos vagyok?
2011. aug. 3. 22:08
 5/9 sine.lacrimna ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Ha nem mondod el neki a panaszaidat akkor nem tudja úgy kitölteni a laborkérőt,hogy abban benne legyen minden vassal kapcsolatos.

pl.nem kér rtansferrin-t csak haemoglobint.

Egyszerűbben nem tudom írni.Lehet érteni azért?

2011. aug. 3. 22:17
 6/9 A kérdező kommentje:
igen értem..azt hiszem :) de a szédülést mondtam neki és asszem ilyem hemoglobint néztek úgy emlékszem..
2011. aug. 3. 22:20
 7/9 sine.lacrimna ***** válasza:

Hát akkor menj vissza hozzá hogy még mindig nem vagy jól és vashiányra gyanakszol.

Biztos meg fog érteni ha jó háziorvos.

2011. aug. 3. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:
jaa félreolvastam..szóval heamoglobint mindenképp kér bocsánat fáradt vagyok már
2011. aug. 3. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm..igazából csak az ájulástól félek..de attól nagyon..
2011. aug. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!