Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy eltunjon a...

Mit tehetnék, hogy eltunjon a a szám feletti heg?

Figyelt kérdés
tudom h má írtam de nem kaptam rá nagyon válaszokat,azaz h a szám felet találhato egy kisebb heg de naon zavar hisz az csunya és hát az arcon mit tehetnék vele h szebbeny gyógyuljon vagy esetleg elmuljon ha persze lehet.....nem szeretném h egész életemben ott lenne amugy fél éve tortént a baleset kérlek ha tudtok segítsetek elvok keseredve..14/L
2009. ápr. 8. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sok helyen azt olvasom, hogy a heg csak plasztikai úton, vagy bőrcsiszolással tüntethető el. A hegekre vannak különféle krémek, de ezeket akkor kell alkalmazni, mikor még gyógyuló félben van a seb, hogy szebben gyógyuljon, és kevésbé látszódjon meg utána. De hallottam olyanokról, akik régebbi hegre használták, és halványította nekik. De nem 1-2 hónap után, hanem 10-12, esetleg több. Nekem is van egy hegem, én is kentem ilyen krémmel, és nekem semmit sem használt. Sajnos. De az enyém is régi, és már ilyen világosbarnás árnyalata van. Nem tudom a tiéd milyen fél év után, pirosas színe van-e még, mert akkor lehet hogy segítene rajta valamit.
2009. ápr. 8. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
hát oylan Rozsaszínes cska tod az a legnagoybb baj h az arcomon van éshát az egy lánny nak naon idegesíto és zavaró....a szépséget si elcsunyítsa
2009. ápr. 8. 18:33
 3/4 A kérdező kommentje:
amugy koszi:)Egyedul Contratubex gélet használok rá de nem segít:(
2009. ápr. 8. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok, én is kentem contractubexel, és nekem sem használt. Semmit nem változtatott rajta. Vannak drágábbak is 10-15 ezer forintért, de nem merem megvenni, mert félek hogy az sem használna, és kidobnám a pénzt az ablakon. Például egy ismerősöm égési hegre vett 10 ezerért rá valamit. (nem emlékszem a nevére) És nem ért semmit neki. Viszont egyszer anyukám megégette csúnyán a karját, egy olyan 20 cm-es sávon, és csak körömvirágkrémmel kente, és kamilla teával borogatta. És meg se lehetett neki látni már egy fél év után. Ezért mondtam, hogy gyógyulási szakaszban kell rá a kencéket alkalmazni.
2009. ápr. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!