Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a Merckforminnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tegnap este vettem be az első szemet, ma a délelőtt folyamán 7x voltam vécén, mindannyiszor rohannom kellett. Más is járt így? A tájékoztatóban benne van a hasmenés, mint mellékhatás, de őszintén remélem, hogy nem ez lesz most már életem végéig, mert ugye a gyógyszert egész életemben szednem kell.
2011. aug. 2. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos az első 2-3 hétben ez van, ezt kell viselni, utána elmúlik, ne aggódj és nem veszel észre semmit a szedésből. Vizes hasmenést okoz eleinte, ahogy írod, nekem is ez volt.

Kitartás! Tudom, hogy rossz, de ne félj, túl leszel rajta! :)

26/N

2011. aug. 2. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
igen és hányást is okozott nekem az első hetekben mikor folyamatosan kellett növelnem az adagokat. Általában mindig éjszaka keltett fel...manapság meg se érzem, kivéve ha olyat eszek, ami tiltott és beszedem a gyógyszert, na akkor fél óra és jön a taccs....
2011. aug. 2. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kb két hétig volt lazább a székletem, de csak napi 1*. Aztán ez is elmúlt, úgyhogy ki kell bekkelni valahogy, és jobb lesz! Kitartás!
2012. márc. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!