Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik a halál "tünetei"?

Mik a halál "tünetei"?

Figyelt kérdés
Egyik szerettem nagyon beteg rákos. és már kórházban van,nem tudták tovább otthon ápolni. Egyfolytában alszik már nem kommunikál,tüdőgyulladása van stb.............kb.mennyi idő szokott még ilyenkor hátra lenni???? Próbálom magam "felkészíteni"
2011. aug. 2. 15:14
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni de az én egyik legnagyobb szerettem a napokban halt meg,és amelyik nap kiderült,hogy tüdőgyulladása van aznap éjjel meghalt otthon,mivel nem tudtak vele a kórházban semmit sem csinálni,így hazahozták... ja és azt mondták neki,hogy napok ahhoz képest kihúzott 12 napot. Legyél nagyon erős! :(
2011. aug. 27. 22:25
 22/22 Csinibaba99 válasza:
100%
Szia!Látom már sajna nem aktuális, de én hozzáteszem, hogy édesapám két hónapja ment el, neki volt jele.Sokat fájt a hasa, a mellkasa, a lába... volt pár betegsége, de nem lényeg.A tünet az volt, hogy vasárnap hazahozott, nagyon szarul volt.nem is akartam, hogy hazahozzon, és mondta ha holnapra nem lesz jobban elmegy dokihoz.Jobban lett elvileg, de könyörögtem, hogy menjen orvoshoz.Kedden reggel mondta az élettársénak, teljesen jól van, nagyon megörültünk neki:)).Majd munka közben egy üzletkötést követően, szívinfarktust kapott....Visszavezettem, a saját hibája miatt miatt halt meg, de mindegy.a lényeg, hogy halál elötti jela hirtelen jól érzi magát.Eddig ahány ismerösöm halt meg, mindnek ezvolt a tünete.
2017. júl. 18. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!