Mik a halál "tünetei"?
Ismerem sajnos ezt az érzést.
Alig vártam a reggelt, h újra bemehessek hozzá, közben rettegtem, h reggel jön az a telefon.
Fogtam a kezemben a telefont, de nem mertem hívni Őt, nehogy valaki más vegye fel, és...
Sajnálom tényleg nagyon, csak abba tudsz kapaszkodni, h neki ez már nagy szenvedés, és tényleg jobb lesz majd a túlvilágon.
Arra nincs rahatasunk, hogy mennyi van hatra. Arra viszont igen, hogy tudtara hozzd, hogy "ertekes neked" es "szereted".
Probald meg nem elszalasztani ezt a lehetoseget...
Kiszámíthatatlan. Egy rokonom rákos, sok-sok áttéttel, hiába a sok műtét, kemo, sugárkezelés. Egyszer már kómába is esett, a szülei és a férje már ott virrasztottak mellette, mert az orvosok sem hitték, hogy még visszajön, de 2-3 nap múlva magához tért. Azóta kétszer mondták, hogy már csak hetek, talán 1-2 hónap van hátra, de mindig felállt, élteti az erő, hogy a két kisgyerekének szüksége van rá. Mostanában is otthon van, ellátja a háztartást (persze segítséggel, de a javát akkor is ő végzi), de nagyon-nagyon gyenge és már csont-és-bőr.
Édesapámnak anno megmondták, hogy már csak hetei vannak hátra, így is lett. Este még "megvárta" amig bementem hozzá látogatóba (már nem ismert fel, félrebeszélt, de belül biztosan érezte, hogy "én is" ott vagyok) és mire hazaértem, már csörgött a telefon...
Csak azt tudom javasolni, hogy legyetek együtt, amennyit csak lehet, beszélgessetek sokat, éreztesd vele, hogy mennyire fontos a számodra, engedd, hogy kibeszélje a félelmeit, kétségeit, kívánságait, és legfőképpen: engedd őt elmenni!
Apa is így halt meg. :(( egy hete :'(
Ő is jobban volt aznap. Miért van így egyébként?
Nagyon fáj és nagyon nehéz...
Vigasztalódást!
Nagyon nehéz, tudom...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!