Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van az hogy ha van egy...

Miert van az hogy ha van egy betegseged akkor mindenki azt mondja, hogy bele kell torodjel es vele kell eljel?

Figyelt kérdés

Van egy betegsegem, es neha gyengeidoszakoimban mindenki azt mondja h gondoljam azt h nem vagyok beteg es egeszseges vagyok, s nem is kell torodjek azzal h masok mit mondanak rolam.

Koszi a valaszokat

2009. ápr. 8. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
igazából ezt én sem értem. nálam a lisztérzékenységre mondják ezt, mégsem vagyok képes teljesen beletörődni. az emberben mindig ott él halványan egy kis remény :( de sosem tudunk úgy élni, mint egy egészséges ember, ezt viszont másoknak kell tudni elfogadni
2009. ápr. 8. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán mert nem akarják h hiú reményeket táplálj!!!Sajnos ez igy van....azt viszont én nem szeretem ha vki azt mondja "nincs neked semmi bajod",csak mert nem minden baj látszik kivülről!!! S ők nem érzik amit Te!
2009. ápr. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!